All

5 Kule Måter Å Style Kelimputer 

Kelim er en fantastisk veving og mønster metode som er for det meste praktisert i Midtøsten nasjoner. Men i det siste har Kelimputer og tepper også blitt et vanlig vestlig husholdningselement på grunn av deres eksotiske glans og vakre håndlagde mønstre.

Men noen mennesker nøler fortsatt med å inkludere Kelimputer i sin moderne stil hus fordi de anser dem gamle og tradisjonelle. Nå, der er de drastisk feil fordi Kelimputer og puter kan bringe en bølge av friskhet og eleganse som de alltid har jaktet.

Hvis du bruker Kelimputer på en kreativ og innovativ måte, kan du sømløst blande dem i ditt moderne temahjem. Nå er nøkkelfaktoren her å plassere dem annerledes enn dine tidligere stylingmetoder. 

Hvordan?

For kule og moderne huseiere, har vi noen enkle forslag til å dekorere sin plass med den utsøkte skjønnheten kelim.

Utendørs sittegruppe

Når du vil stjele noen minutter for deg selv om morgenen eller kvelden og sole deg i naturens herlighet, kan du bruke Kelimputene til å dekorere utendørs sittehjørne. Kelim handler om lyse og dristige mønstre; dermed, når du bruker disse putene til å dekorere din vanlige utendørs sittegruppe, vil de bringe litt varme og kos til det.

For det andre er Kelimputer laget av ren ull, som er veldig myk og komfortabel. Så du kan lage stoler eller trebenker – svært komfortable og avslappende for å tilbringe sommerettermiddagene utendørs. 

Koselig 

Hvis du har en koselig peis i ditt hjem, kan du gjøre det koseligere ved hjelp av Kelimputer. Du kan plassere Kelim teppet foran og spre rundt puter og tepper for å bygge en perfekt koselig plass.

I tillegg, hvis du har en av de kule utendørs branngroper, må du ofte være vert for en BBQ eller utendørs fester slik at du kan bruke Kelimputer som en dekorasjon for festen. Du kan lage et sittehjørne med gamle tepper og nydelige Kelimputer, slik at gjestene dine kan nyte utendørsfesten din. 

Oppuss de gamle møblene dine

Hvis du har en gammel og utdatert skinnsofa i stuen, men du ikke har tilstrekkelige midler til å erstatte den, kan du bare kjøpe Kelimputer for å gi et nytt utseende til sofaen din. Den lyse tonet og intrikate håndlagde Kelim kan gjøre noen kjedelig innredning ny.

Ikke bare sofaer, men fra din gamle bestemor stil seng til vintage salongbord, kan du pusse opp alt med Kelimputer. Videre er det mye billigere å kjøpe en ny Kelim-pute enn å kjøpe nye møbler eller polstre den gamle.

Kelim i skuret ditt

Hvis du har et skur i hjemmet ditt, bør du ikke stable det med søppel – i stedet, gjøre det til personlig plass. Ja, ditt golde og rustikke skur kan konverteres til din personlige hule med komfortable Kelimputer.

Du kan dekke gulvet med dine gamle tepper eller tepper og spre seg rundt Kelim-putene dine for å danne et koselig rom hvor du kan slappe av, lese og meditere – vekk fra hjemmekaoset ditt.

På den andre, kan du konvertere skuret til et lekerom for barna, slik at du kan holde hjemmet ryddig og rolig. Du kan bruke Kelimputer for å lage et komfortabelt sted hvor barna kan leke med lekene sine, ringe over venner for å henge og gjøre alt rotet.

Lyst soverom 

Til slutt kan du bruke dristige mønstre og tekstur av Kelimputer for å forbedre det estetiske utseendet på ditt personlige soverom. Hvis soverommet ditt mangler personlighet eller komfort, kan du sprute Kelimputer på sengen, rundt sengen din, eller til og med på din forfengelighet.

Du bør holde det indre av ditt sted i tankene mens du kjøper Kelimputer. Du kan velge kontraster samt matchende puter i henhold til dine preferanser. Og for det brede utvalget av Kelimputer og tepper, kan du besøke TrendCarpet butikken og tilpasse ditt moderne hjem med en vakker Kelim samling.

Leave a Reply

Back to top button