All

4 Tricks Til At Style Dit Hjem Med Puder

Når du vil pifte dit soveværelse eller stue lidt op uden at gøre meget, kan du blande eller udskifte dine puder. Et lille skift fra dine traditionelle bomuldspuder til moderne velour pude kan ændre dit interiør fuldstændigt.

For hurtig og nem boligindretning skal du derfor ændre farve, placering eller struktur på hynder, så er dit arbejde færdigt. Men hvis du ikke er meget interesseret i boligindretning eller mangler kreativ vision, er der et par tricks, som du kan bruge til at style dit hjem med puder. 

4 måder at dekorere dit hjem med puder på

Forestil dig, at du har et par velour puder, fløjl, bomuld og silke, der ligger rundt om dit hjem; du kan gribe dem alle og blande dem om for at skabe et perfekt look som følger:

Vælg din farvepalet 

En af de vigtigste ting at overveje, når du vælger en pudefelour til dit værelse, er farven. Du skal have et klart kig rundt i det rum, hvor du vil tilføje hynder og bemærke alle de fremtrædende farver fremhævet på gardiner, tæpper, sofaer, sengetæpper eller andre møbler.

Nu behøver du ikke købe hynder, der matcher alle farverne i dit værelse. Nej, hvis dine puder indeholder striber i en af de fremtrædende farver, ville det være tilstrækkeligt.

For eksempel, hvis du har brune sofaer med gule mønstre i din stue, kan du købe et par gule velour puder sammen med nogle andre kontrasterende farver som grøn, blå, gylden eller beige for at smykke dit sted med hynder. 

Antal puder 

Når du har færdiggjort farveskemaet, er det næste vigtige spørgsmål, hvor mange velour puder der skal placeres i dit værelse. Antag, at du vil vælge de rigtige puder til din stue, du har to muligheder:

Du kan gå den traditionelle vej – og købe endda et antal puder som to, fire, seks eller deromkring. Den perfekte traditionelle måde at placere puder på din sofa er ved at vælge de to store firkantede puder og placere dem på begge sider af sofaen. Anbring også hynder i mindre størrelse foran hver pude.

Rejs på en moderne vej – når du planlægger at målrette mod en moderne boligindretningsstil, skal du få et ulige antal puder som en, tre, fem osv. På toppen kan du blande forskellige størrelser og mønstre af puder, som om du kan placere en logformet pude midt i sofaen og parre tre firkantede puder omkring den, eller du kan sprede flere runde puder på din sofa. I moderne stil har du det fulde ansvar for at bo i din skøre kreative side. 

Mønster og farve

Det næste stop er pudemønstre og farver. I dag er der masser af forskellige farvede og mønstrede puder tilgængelige på markedet – hvilket gør det svært at skabe en perfekt farve- og mønsterharmoni.

Du kan flyde dine kreative juice for at bringe perfekt harmoni til dine puder. Men det anbefales for det meste at følge en 2-1-2 formel – hvad er det? Det betyder, at du skal købe to hynder i solide farver baseret på dit interiør; en pude skal have et fed mønster på sig som blomster-, geometriske eller figurer, og de to puder skal have en understøttende eller subtil tone. Hvis du følger denne enkle formel, kan du ubesværet skabe et smukt pudedesign.  

Leg med forskellige structurer

I dag findes puder i mange forskellige materialer, herunder uld, fløjl, velour og mange flere. Så du skal blande og matche forskellige materialer for at fremhæve skønheden i forskellige strukturer.

For eksempel, hvis du sigter mod en luksuriøs stue, kan du købe pude velour, fløjl og silke for at fejre forskellige lag af rigdom. Tværtimod, hvis du vil have et afslappet soveværelse, kan uld- og bomuldsstrukturer blandes af dig.

Puder kan let ændre hele din aura, så du skal købe dem meget omhyggeligt. For at bestille den perfekte velour pude, fløjl eller i ethvert andet luksuriøst materiale, køb kun fra TrendCarpet. Vi kan garantere – vores pudekollektion er den bedste. 

Related Articles

Leave a Reply

Back to top button